Selasa, 24 Ogos 2010

MARHABAN YA RAMADHAN

Assalamualaikum. Belum terlewat untuk saya dan seluruh ahli keluarga mengucapkan selamat menyambut Ramadhan, bulan yang penuh kerahmatan, kemuliaan dan pengampunan. Diharap Ramadhan pada tahun ini menjadikan kita lebih maju, produktif dan diredhai ALLAH SWT.

Lama saya tak update blog ni... Laptop rosak hantar ke manufacturer sbb under warranty. Sibuk dengan anak sulung ada ujian sebelum masuk darjah 1. Saya dan isteri nak sekolahkan anak di Sekolah Rendah Islam Al-Amin, Kuala Lumpur. Sebab tulah ada ujian, yang ibu bapa pulak kena temuduga... Bukan senang nak hantar anak ke sekolah swasta. Yelah... orang kata siapkan duit... Duit bukan masalah, dah jadi tanggungjawab ibu ayah nakkan anak dapat pendidikan agama secara intensif seimbang dengan aliran akedemik lain. Tak tahu lagi keputusannya. Apapun kami sama-sama berdoa apa yang dihajatkan tercapai... maklumlah benda baik.

Saya cadangkan nak update laporan JELAJAH CENDAWAN kami tu. Komputer baru siap. nanti kami compile gambar dan cerita bolehlah tuan-tuan lihat dan baca. Macam-macam cerita yang telah kami dengar sepanjang jelajah ini. Ada yang suka dan ada yang duka mengenai perjalanan mereka sebagai pengusaha cendawan.

Saya akan siapkan secepat mungkin. TUNGGGGUUUUUUUUUUUUUUUUU..........

Tiada ulasan: